Decizii importante pentru Educaţie, luate în şedinţa de guvern

Foto: gov.ro

Au fost luate decizii importante pentru Educaţie în şedinţa de guvern care s-a încheiat joi seară târziu.

Bugetul Ministerului Educației și Cercetării a fost suplimentat cu 100 de milioane de lei pentru finanțarea programului național „Educația în siguranță”.

Prin intermediul acestui program, vor fi achiziționate materiale de protecție sanitară și dispozitive electronice, în vederea asigurării activităților didactice desfășurate în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat, beneficiarele fiind unitățile de învățământ preuniversitar de stat care nu au asigurate aceste bunuri din bugetele proprii sau de către autoritățile publice locale.

În plus, au fost aprobate 500 de posturi suplimentare pentru buna desfășurare a activității în învățământul preuniversitar în noul an şcolar.

De asemenea, a fost inițiat Memorandumul privind asigurarea conectării la internet a 2.800 de unități de învățământ preuniversitar de stat din România, prin programul voluntar de sprijin, astfel încât Guvernul României, cu sprijinul oferit din partea operatorilor de comunicații electronice și al industriei de profil din România, va asigura condițiile necesare conectării în regim de urgență a unităților de învățământ preuniversitar de stat la internet.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri