Declarația lui Nikola Markovic după victoria cu CSU Sibiu din FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea a învins BC CSU Sibiu, scor 92-86, după o repriză de prelungiri în prima etapă din FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe, în cursul serii de miercuri (23.10). CSM CSU Oradea are 1-0 în Grupa D din FIBA Europe Cup. Urmează trei meciuri consecutive în deplasare pentru formația bihoreană în cupele europene.

Nikola Markovic a totalizat 21 puncte, Dragan Zekovic a adăugat 16 puncte, Aaron Broussard a terminat cu 15 puncte, 7 pase decisive, iar Kris Richard a izbutit 10 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive pentru CSM CSU Oradea.

“A fost un meci greu, fizic, ca de obicei când întâlnim Sibiul. Vreau să-mi felicit colegii și staff-ul tehnic pentru această victorie. Este un succes important, la debutul în această aventură. Felicit Sibiul, pentru felul în care a luptat. Pentru noi urmează meciul de la Cluj și trebuie să ne pregătim corespunzător pentru acest adversar. Luăm meciurile pe rând și vom încerca să-l câștigăm pe cel care urmează, a declarat marcatorul numarul 1 al CSM CSU Oradea, Nikola Markovic”, pentru csmoradea.ro.

Distribuie informația
Alte știri