Decoruri de poveste, bunătăți, concerte și spectacole de colinde, la Târgul de Crăciun Oradea

Decoruri de poveste, bunătăți pentru toate gusturile, concerte și spectacole de colinde, suveniruri și articole hand made, mii de luminițe și întâlniri cu Moș Crăciun – de toate acestea ne vom bucura împreună în Piața Unirii, din 29 noiembrie și până în 26 decembrie. Marea deschidere a evenimentului are loc în 29 noiembrie, de la ora 18:00, când se vor aprinde împreună luminile de Crăciun, un moment pe care îl așteptăm cu mare bucurie.

Drept răsplată pentru toată munca din acest an, Moșul aduce cu el și o roată-carusel, un trenuleț, un patinoar, un brad imens, căsuțe cu bunătăți și cadouri, mâncare gustoasă și băuturi de iarnă delicioase numai bune să le țină de cald. Mirosul de scorțișoară și turtă dulce va fi prezent în fiecare colțișor al Pieței Unirii, pentru a le aminti tuturor de copilărie.


Timp de 4 weekend-uri, atmosfera la scena din Piața Unirii va fi asigurată de artiști talentați atât din țară cât și din străinătate. Târgul de Crăciun Oradea va debuta anul acesta cu 3 concerte speciale, prilej cu care în Piața Unirii ne vom bucura de jazz, muzică autohtonă și un spectacol superb de gospel. În prima seară a evenimentului, de la ora 20:00, vor urca pe scenă cei de la Jazzapella – o trupă versatilă cu un stil unic care combină ritmurile de jazz cu muzica pop.


În a doua seară a evenimentului ne vom întâlni cu Nicoleta Nucă, tot de la ora 20:00, iar duminică îi vom asculta pe cei de la Gospel Touch Choir (S.U.A.) – o trupă care vine la Târgul nostru de Crăciun tocmai din New York, pentru a ne încânta cu un concert de gospel de excepție.

Cel de-al doilea weekend din cadrul Târgului de Crăciun ne aduce alte trei concerte. Vineri, de Moș Nicolae, ne va vizita Paula Seling, urmând ca sâmbătă și duminică să îi ascultăm pe Proconsul și orchestra de suflători profesioniști Oradea Wind Ensemble.

Seria concertelor continuă în data de 13 decembrie cu spectacol susținut de Ansamblul Artistisc Profesionist “Crișana”, iar în 14 decembrie, îl vom primi din nou cu brațele deschise și cu multă căldură pe Ștefan Hrușcă cu al său excepțional concert de colinde. Programul artistic al Târgului de Crăciun Oradea se va încheia cu un concert Mircea Rusu Band în data de 22 decembrie, de la ora 20:00.

Distribuie informația
Alte știri