Defileul Cheile Turzii se închide, joi, 4 iulie, din cauza căderilor mari de pietre

Foto: Facebook/ salvamont-salvaspeo cluj

Salvamontiștii clujeni au anunțat că joi, 4 iulie, se va închide din nou unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Cluj.

Este vorba despre defileul Cheile Turzii care din cauza căderilor mari de pietre de pe versanți, va fi închis joi, 4 iulie 2024, până la ora 13:00, pentru îndepărtarea acestora din zonă – de pe pereți și poteca turistică.

„Urmare a căderilor mari de pietre de pe versanți în defileul Cheile Turzii, Seviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj organizează joi, 4 iulie 2024, o nouă acțiune de îndepărtare a bolovanilor din zonă – de pe pereți și de poteca turistică. Astfel joi, din zori de zi până la ora 13 , porțiunea cuprinsă între podul al doilea și al treilea din Cheile Turzii, porțiune unde cărarea turistică urmează malul stâng al defileului, va fi închisă pentru curățare”, transmit salvamontiștii.

Rezervația Naturală Cheile Turzii este un obiectiv de interes atât național, cât și internațional, fiind deschisă iubitorilor de drumeții până la finalul lunii octombrie. Cheile Turzii este cea mai cunoscută rezervație naturală de pe raza județului Cluj, reușind să atragă anual zeci de mii de vizitatori.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri