Delegaţie franceză la Oradea, cu ocazia împlinirii unui deceniu de la înfrățirea cu Ceyrat

????????????????????????????????????

City managerul Dacian Palladi a primit, în sala mare a Primăriei, vizita membrilor Asociației de prietenie Oradea-Ceyrat, membri prezenți la Oradea cu ocazia împlinirii a 10 ani de la data înfrățirii celor două orașe.

Întâlnirea a fost una interactivă. După ce a făcut o prezentare generală a orașului Oradea și a evoluției sale din ultimii ani, city managerul Dacian Palladi a răspuns întrebărilor și curiozităților delegației franceze, delegație formată din aproximativ 30 de persoane.

Discuțiile s-au purtat în jurul mai multor teme de interes pentru francezi, care toate au privit de fapt modul de administrare a Oradiei și soluțiile găsite de conducerea orașului pentru diversele provocări apărute de-a lungul timpului. S-a discutat despre reabilitarea fațadelor clădirilor și soluțiile cu care a venit municipalitatea pentru grăbirea acestui proces, despre bogăția arhitectonică a orașului reprezentată de clădirile Art Nouveau, despre numeroasele proiecte pe fonduri europene care au schimbat fața urbei.

Tot joi, 12 aprilie, delegația franceză a vizitat Turnul Primăriei, Sinagoga Zion și alte obiective din oraș de care s-au arătat încântați.

Distribuie informația
Alte știri