Delia Ungur: Oradea lucrului bine făcut

Premierul Ludovic Orban a anunțat data alegerilor locale: 27 septembrie. Campania a început înainte de anunțul premierului, și odată cu campania s-a dat și startul la inaugurări și tăiat panglici.

Zilele trecute au fost anunțate finalizate lucrările pentru drumul rapid pe o porțiune de 3 km între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Suișului și ieșirea din Oradea. O investiție de care orădenii aveau nevoie, însă inaugurată pe repede înainte.

Așa arată astăzi asfaltul pe noul drum inaugurat. Crăpat înainte de a se circula pe el.

Tot zilele trecute a fost inaugurată parcarea subterană, care a blocat centrul orașului timp de 5 ani, însă fără aviz ISU.

Se construiește în Oradea, am devenit un exemplu pentru majoritatea orașelor din România, însă orădenii și administrația locală ar trebui să gândească, înainte de a anunța prea devreme inaugurările în prag de campanie, la dealul Ciuperca, prăbușit după prima ninsoare.

O investiție de 1,9 milioane de euro, inaugurată în plină campanie pentru alegerile parlamentare, care, pe lângă banii pierduți și niciodată recuperați, a reprezentat un pericol.

Haideți să renunțăm la metehnele astea vechi cu inaugurări musai în prag de campanie și sa ne gândim să facem lucruri durabile, de care orădenii și bihorenii sa poată bucura și după 3-4-5 ani, după alegeri.

Delia Ungur

Distribuie informația
Alte știri