Demers pentru racordarea sudului Bihorului la rețeaua de gaze naturale

Conducerea ALDE Bihor, reprezentată de președintele Ciprian Blejan și vicepreședinții Dorin Corcheș și Ionela Pop-Bruchental, împreună cu reprezentanții Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Gaz Sud Bihor au participat la o întâlnire de lucru care a avut loc la sediul Ministerului Energiei. A vizat continuarea demersului inițiat de ADI Gaz Sud Bihor de a racorda zona de sud a județului la rețeaua de gaze naturale.

Temele abordate în cadrul ședinței condusă de Robert Tudorache, secretar de stat al Ministerului Energiei au fost legate de procesul legislativ, precum și de procedurile de urmat în vederea realizării obiectivului propus. Pe întreaga durată a întâlnirii, reprezentantii ministerului nu au ezitat să își exprime deschiderea și susținerea în vederea realizării acestui demers.

Asociația Intercomunitara de Dezvoltare Gaz Sud Bihor, cu sediul în comuna Rieni, județul Bihor este constituită din următoarele UAT-uri: Beiuș, Vascău, Rieni, Criștiorul de Jos, Câmpani, Lunca, Lazuri de Beiuș, Drăgănești, Buntești, Pietroasa și Cărpinet. La această întâlnire de lucru, demersurile intreprinse de ADI Gaz Sud Bihor au fost prezentate de către o delegație formată din primarii comunelor Rieni, Câmpani, Lazuri de Beiuș și Criștiorul de Jos.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri