Demersurile privind realizarea proiectului „Varianta de ocolire Ștei“ avansează

Distribuie pentru prietenii tăi:

Demersurile privind realizarea proiectului „Varianta de ocolire Ștei“ avansează. Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Bihor vor participa la ședințele de lucru ale comisiei de exproprieri care se va întruni în 18-19 august în comuna Drăgănești, respectiv în 19-21 august la sediul primăriei Tărcaia.

Până în prezent, conform HG nr. 384/2018 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Varianta de ocolire Ștei”, județul Bihor, comisia a verificat 663 de dosare de expropriere din cele 1.338 de dosare depuse.

Reamintim că proiectul vizează construirea unei centuri de cca 27 km, care va crește viteza de deplasare pentru traficul de tranzit pe DN76 în zona localității Ștei.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri