Deputatul Emilian Pavel solicită comisie specială de anchetă pentru cazul Cambridge Analytica

Deputatul Emilian Pavel solicită comisie specială de anchetă a Parlamentului European pentru analizarea cazului Cambridge Analytica. Decizia ar putea fi luată cel mai probabil în luna aprilie, demersul său fiind susținut de peste 60 de europarlamentari S&D din alte state membre.

O analiză atentă în forul democratic al Uniunii Europene este absolut necesară în contextul viitorelor alegeri europene din 2019 și nu numai, spune Emilian Pavel.

In opinia sa, „acuzațiile aduse vorbesc despre datele a peste 50 de milioane de conturi de Facebook culese fără permisiunea utilizatorilor și folosite în scopuri politice, încălcând astfel grav regulile de protecție a datelor cu caracter personal”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri