Deputatul oradean, Silviu Dehelean, in biroul lui Liviu Dragnea. S-au spus vorbe grele

Mai mulţi deputaţi de la PNL, USR şi PMP s-au delimitat miercuri, în plenul Camerei, de declaraţia transmisă, în numele Parlamentului, de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu către Departamentul de Stat al SUA. Ulterior, deputaţii USR, cu foi pe care scrie „NU în numele meu“, au fost primiţi de Dragnea în biroul său, unde au discutat despre cazul reacţiei la comunicatul americanilor.

„Refuz să accept ca numele Parlamentului României să fie târât într-o luptă pentru apărarea intereselor personale ale domnilor Dragnea și Tăriceanu. Dragnea și Tăriceanu au făcut declarații în numele Parlamentului încălcând regulamentele. Nu în numele meu și nu in numele oamenilor pe care îi reprezint.”, a scris dupa discutii, parlamentarul USR Bihor, Silviu Dehelean, intr-o postare pe Facebook.

„Am cerut să vină în plen să prezideze lucrările Camerei Deputatilor și să se explice. S-a supus la vot și PSD a votat împotriva, drept pentru care i-am făcut o vizită in biroul sau. Nu a gresit nimic, putem folosi orice pârghie legală și constituțională și putem sa ne plângem “instituțiilor prietene”. Care or fi alea?”, a completat parlamentarul

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat miercuri, la finalul discuţiei cu preşedintele Camerei Deputaţilor, că formaţiunea pe care o conduce analizează temeiurile juridice şi va decide dacă va depune sau nu o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de abuz după ce a trimis, în numele Parlamentului, poziţia sa şi a lui Călin Popescu Tăriceanu vizavi de Departamentul de Stat al SUA.

Distribuie informația
Alte știri