Deschiderea Aquapark-ului a fost AMANATA. Vezi cand se va putea intra in noul strand

Aquapark-ul Nymphaea din Oradea, cea mai mare investiție publică de acest gen din România, derulată de Primăria Oradea, va fi dat în funcțiune mai tarziu decat se anuntase in urma cu trei luni.
„Deschiderea pentru public va avea loc in luna august, după ce ADP (compania de gestionare a proprietății publice cu unic acționar Municipiul Oradea) va finaliza ultimele lucrări de amenajare”, a declarat joi, pentru AGERPRES, Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public.

‘Mai avem de adunat pietrele, de greblat, de cosit iarba, montăm cabinetele de masaj și am demarat procedura de achiziție publică pentru prestări servicii la alimentație publică. Avem un restaurant care va funcționa tot timpul anului, sub cupolă, și avem două restaurante, cu fast food și grill, în spațiul exterior’, a precizat Andrica.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri