Deschiderea sezonului de schi în Poiana Brașov. Prețurile mai mari decât anul trecut

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. De sâmbătă, 8 decembrie, se deschide oficial sezonul de schi în Poiana Braşov.
Turiştii trebuie să ştie că unele preţuri sunt mai mari decât anul trecut, dar beneficiază de reduceri dacă îşi cumpără abonamente pentru mai multe zile, conform stirileprotv.ro.

Domeniul schiabil din Poiana Braşov se întinde pe 24 de kilometri. Doar pe Drumul Roşu pentru începători se poate schia complet, din vârf până la baza muntelui. Pe Drumul Lupului pentru avansaţi se poate coborî integral, cu excepţia unei porţiuni din mijloc, care este extrem de dificilă. Celelalte părţii sunt deschise momentan doar în partea superioară a masivului.

Preţurile pentru instalaţiile de transport pe cablu au crescut cu 5% faţă de anul trecut. Un abonament de o zi costă 150 de lei. Dar cele pe mai multe zile sunt însă mai avantajoase.

Cei care preferă sania sau colacul – vor plăti 30 de lei pentru un adult şi 25 pentru un copil. Alţi bani se pot duce pe o tură cu snowmobilul. 50 de minute costă 60 de euro, pentru două persoane.
Centrele de închiriat echipamente sunt pregătite la rândul lor pentru noul sezon. Un echipament complet care include şi cască şi ochelari costă 100 de lei.

La intrarea în staţiune exista o parcare unde turiştii îşi pot lăsa maşinile pentru 2,5 lei pe oră. De acolo sunt transportaţi gratuit cu un autobuz până la baza pârtiei. În parcările hotelurilor, tarifele sunt duble pentru cei care nu sunt cazaţi acolo.

Foto: stirileprotv.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri