Descoperă Valea Ierului, proiect menit să familiarizeze bihorenii şi turiştii cu obiectivele turistice existente în zonă

Agenția de Management a Destinației Bihor vine cu o propunere interesantă, şi anume excursia de o zi la Valea Ierului. Descoperă Valea Ierului este un proiect menit să familiarizeze bihorenii şi turiştii cu obiectivele turistice existente în această zonă şi va avea loc sâmbătă, 26 mai, conform următorului program:

ora 09:00 – plecare din Oradea din parcarea Centrului Civic (platou), cu oprire în autogara de lângă Gara centrală (Bulevardul Ștefan cel Mare)
ora 10:00 – sosire la casa muzeu din Galoșpetreu, comuna Tarcea
ora 11:00 – sosire la Conacul Komáromy din Otomani (sec. XVIII)
ora 12:30 – sosire în satul celor 1000 de pivnițe Sălacea (vizită la casa tradițională)
ora 14:00 – sosire la castelul Zichy din Diosig unde are loc Festivalul gastronomic și al vinului „Bakator”
ora 16:00 – vizitarea alături de un ghid local al Castelului Zichy din Diosig
ora 18:30 – pornirea spre Oradea
ora 19:00 – sosire în Oradea

Preţul unui bilet este de 49 lei, care include transportul, ghidajul, intrările la obiective, mai puţin intrarea la Festivalul gastronomic despre care puteţi afla mai multe detalii aici. Biletele pot fi achiziţionate de pe biletmaster.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri