„Despre sănătate-formule terapeutice folosind exerciții de stretching, respirație și yoga”, cu medicul Cristian Răchitan

Cunoscutul medic Cristian Răchitan va susține în data de 10 Iunie 2023, ora 10:30 conferință „Despre sănătate-formule terapeutice folosind exerciții de stretching, de respirație și yoga. Evenimentul se va desfășura la Sala Studio, Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea.

Dr. Cristian Răchitan este implicat în domeniul sănătății de mai bine de 35 de ani și este medicul multor actori celebri dar și al multor sportivi olimpici. A petrecut perioade lungi de timp în Asia (Tibet, India, Thailanda, Filipine etc.). În călătoriile sale, a efectuat cercetări cu scopul de a învăța și de a înțelege diferite tehnici medicale orientale, filosofii, ritualuri. Doctorul naturopat – osteopat este considerat unul dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii. Şi-a câștigat renumele în Statele Unite unde a plecat în urmă cu peste 30 de ani. Trăiește la New York și conferențiază în toată lumea susținând întâlniri cu publicul, studiind în continuare pentru a putea ajuta oamenii din toate țările. A cercetat practic multe tipuri de medicină, de la cea convențională la cea ayurvedică, homeopatică, holistică, cranyhealth și are un master în nutriție.

Dr. Cristian Răchitan practică o formă de osteopatie total diferită si cerceteaza relația dintre cauza și efectul bolilor.

„Sfaturile care vin din partea unei personalități ale lumii medicale de anvergura doctorului Cristian Răchitan sunt mai mult decât binevenite. De altfel, cunoscutul medic consideră că aceste întâlniri cu compatrioții români sunt o datorie de suflet pe care o are față de țara al cărei fiu este și pe care o va păstra mereu în suflet.

Participarea la conferința este gratuită insă înscrierea este necesară din cauza numărului limitat de locuri. Vă rugăm să vă confirmați prezența printr-un mesaj cu numele dvs. pe numărul de whatsapp: 0757 897 720 sau 0723163355, transmit organizatorii.

Distribuie informația
Alte știri