Detalii șocante ale anchetei în care a murit Ioan Crişan. Se conturează ipoteza unui asasinat

Foto: playtech.ro

O mașină în care se află un prosper om de afaceri din oraș a explodat în parcarea unui supermarket și apoi a luat foc. Victima a fost găsită carbonizată. Primele date arată că este vorba despre Ioan Crișan, om de afaceri cunoscut. A fost declanșată o amplă anchetă, coordonată de criminaliști de la București și de experți SRI.

A fost defecţiune tehnică majoră sau asasinat la comanda cu bomba? Şi, în cazul celei de-a două variante, cea mai sinistră, cine a pus bomba? Surse din ancheta spun că bomba a fost acţionată de la distanţă cu ajutorul unei telecomenzi, pe bancheta din spate a maşinii a fost găsit praf de puşcă.

Poliţia, SRI-ul, specialiştii de top în criminalistică sunt deja de ore bune în această cursă contra-cronometru pentru prinderea unui atacator fără scrupule, dispus să omoare un om, aruncându-i în aer maşina.

Omul de afaceri arădean, mort în explozie deţinea bazine piscicole, unde creştea somn african. Pornise afacerea acum 14 ani cu un împrumut bancar de 260.000 de Euro şi ajunsese la o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

În urmă cu doi ani, sediul firmei lui Ioan Crişan a fost jefuit. Hoţii au furat atunci un seif în care se aflau 100.000 de euro. Dosarul este şi acum deschis pentru că autorii jafului nu au fost prinşi.

Distribuie informația
Alte știri