Dezbatere publică privind reactualizarea studiului de fezabilitate privind stabilirea zonelor unitare de încălzire în Oradea

Primăria Oradea a postat pe site-ul www.oradea.ro, la secțiunea Informații de Interes Public – Dezbateri Publice, anunțul privind organizarea în Sala Mare a Primăriei Oradea a unei dezbateri publice privind Reactualizarea Studiului de fezabilitate privind stabilirea zonelor unitare de încălzire în Municipiul Oradea.

Dezbaterea va avea loc marți, 19 decembrie 2017, ora 17.00. Toţi cetăţenii interesaţi sunt aşteptaţi să participe. În perioada 27 noiembrie – 18 decembrie 2017 se pot înainta propuneri privitoare la acest material, fie prin Centrul de Informaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Oradea (parter), fie în format electronic la adresa bara.doru@oradea.ro, sau prin fax la nr. 0259/440.746.

Reactualizarea Studiului de fezabilitate și documentele aferente privind stabilirea zonelor unitare de încălzire în Municipiul Oradea pot fi consultate pe www.oradea.ro la secțiunea din stânga paginii: INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC – Dezbateri publice.

Distribuie informația
Alte știri