DIALOG, expoziție de proiecte de vitralii a studenților de la Universitatea Oradea

În cadrul Protocolului de Parteneriat încheiat de Departamentul de Arte Vizuale/ Facultatea de Arte / Universitatea Oradea cu Liceul Tehnologic Ștefan Manciulea din Blaj, se va desfășura, joi, 17 mai 2018, proiectul Dialog.

Acesta se încadrează într-o suită de manifestări care au avut loc periodic în parteneriat cu licee și entități din orașul Blaj. La evenimentul din această lună, Departamentul de Arte Vizuale participă cu o expoziție de proiecte de vitralii propuse de studenții programului de studiu Pictură coordonați de conf.univ.dr. Paul Blînda și lect.univ.dr. Titiana Marcu.

Programul de studiu Arte Decorative va fi prezent cu expoziția de compoziții în tehnică de lucru macramé, realizate sub coordonarea lect.univ.dr. Corina Baciu. Un spectacol de modă cu lucrări ale studenților programului de studiu Modă-Design vestimentar va întregi evenimentul, cu prezentarea unei colecții de ținute prin tehnica întrețeserii, coordonate de lect.univ.dr. Mihaela Tătulescu și o colecție de ținute experimentale realizate din și cu fermoare coordonate de lect.univ.dr. Olimpia Urdea. În cadrul acestei ediții a proiectului au fost implicați 17 studenți.

Distribuie informația
Alte știri