Digital Days, evenimentul dedicat exclusiv marketingului digital, la Oradea pe 25 si 26 octombrie

Foto: transilvaniabusiness.ro

Digital Days este singurul eveniment dedicat exclusiv marketingului digital din Transilvania. Evenimentul este organizat de către agenția de marketing digitală Brandup Media împreună cu Valoria Business Solutions.

Conferința Digital Days a luat naștere ca răspuns la un trend în continuă creștere și dezvoltare: digitalizarea. Scopul conferinței este de a aduce împreună, în primul rând, specialiști în marketing digital și entuziaști sau profesioniști din acest domeniu pentru a împărtăși cele mai bune idei, practici, inovații și strategii, menite să le ofere progres și dezvoltare în diversele domenii de activitate în care aceștia activează.

Ultimele două ediții ale conferinței Digital Days a avut loc în 28 Octombrie 2017, respectiv 23-24 Martie 2018. Prima ediție a avut 3 speakeri care au abordat teme majore din marketingul digital precum: promovare prin social media, promovarea unui magazin online sau principii generale de marketing digital. A doua ediție a avut două componente majore: main conference și un workshop special. Au fost abordate teme diverse prin intermediul celor 7 speakeri: privacy și GDPR, strategie de marketing, psihologie de marketing, social media marketing, comunități sociale, SEO, blogging sau marketing pentru aplicații mobile.

Anul acesta, va avea loc a 3-a ediție Digital Days, în data de 25 Octombrie, la Opera Events Oradea, începând cu ora 09:00. Vom avea alături de noi speakeri renumiți pe plan național și internațional care vor împărtăși cu noi experiența lor în domeniul digital. Vor fi abordate teme precum: Social Media Marketing, Privacy, Ethics, Content Marketing, Design, Product Marketing etc.

Mai jos este o lista cu toti cei 10 speakeri, compania pe care o reprezinta precum si titlul prezentarii fiecaruia in parte:
– Sorin Sfetcu (Google) – Global Retail Peaks – Top opportunities for RO exporters
– Nansi Lungu (Bitdefender) – A fi in mintea celuilalt. Cum ne citim propriile minti si cum ni le citesc computerele
– Alexandru Negrea (Social Smarts) – Trenduri în social media pentru 2020
– Cornel Caba (Aerotravel)
– Alexandra Cernian (Profesor & Trainer & Senior Consultant) – Revolutia AI in digital marketing
– Tudor Galos (Senior Business Consultant) – Top 5 mituri GDPR spulberate
– Claudia Gheorghiu (Profi) – PROFI 1000 – o poveste cu VR fericit
– Sebastian Vaduva (Griffiths School of Management & IT) – Human Considerations for Future
– Technological Development
– Elena Badea (Valoria) – Tendințe în content marketing pt 2020
– Mircea Bravo (Bravo Productions) – Cum creezi video-uri virale?

Evenimentul este susținut de branduri precum: Banca Transilvania, Orange, ATP Motors, Aerotravel, Profi și Amazing Visuals.

. Evenimentul este organizat de către agenția de marketing digitală Brandup Media împreună cu Valoria Business Solutions.

 

Distribuie informația
Alte știri