Digital parenting, povesti si marionete din hartie

Vineri, 17 ianuarie profesorii de la International School of Oradea au desfasurat mai multe activitati educative la Scoala Gimnaziala din localitatea Lunca, ca urmare a unui parteneriat educational intre cele doua institutii.

Profesorul si directorul ISO, Ahmet Dundar a sustinut un atelier de digital parenting cu parintii elevilor din Lunca. ”Am discutat despre siguranta online si despre starea de bine in era digitala, despre invatamantul bazat pe mijloace si metode inovatine” a declarat Ahmet Dundar.

In timp ce parintii copiilor participau la acest workshop, elevii din clasele primare, precum si cei de la gradinita au fost implicati in activitati in limba engleza. Au ascultat si discutat povesti, au recreat povestea si au construit marionete din hartie.

“Copiii au fost receptivi, incantati sa ia parte la activitati. Ne bucuram si ii asteptam sa ne intoarca vizita la International School of Oradea”, a spus Carmen Ungur-Brehoi, profesoara de la ISO.

Activitatea aceasta a fost prima dintr-un proiect al ISO cu scolile bihorene.

“Ne dorim sa realizam cat mai multe astfel de colaborari cu scolile din judetul nostru. Ne dorim să impartasim cunostintele, bucuria invatarii si entuziasmul cunoastere” a spus Anca Popa, admission officer al ISO.

Copiii au fost sustinuti si supravegheati si de cadrele didactice de la Scoala din Lunca: Adela Cret, Violeta Deliman, Carmen Fasie, Angela Ilies. La finalul activitatii, eforturile tuturor copiilor au fost rasplatite cu jucarii. Urmatoarele evenimente ale ISO pot fi accesate pe linkul www.isor.ro

Alte știri