Din 10 mai, vacanţă în Insula Afroditei fără carantină pentru turiștii vaccinați

Foto: Getty

Cipru este o insulă vrăjită, cu povești despre oameni, zei și pirați năbădăioși. Din spuma mării s-a născut Afrodita, zeița frumuseții și a plăcerilor trupești. Locul unde s-a întâmplat această minune e o stâncă undeva în apele de lângă Cipru.

Din data de 10 mai autoritățile cipriote au anunțat că renunţă la carantină pentru vizitatorii din alte state ale Uniunii Europene şi multe alte ţări.

Condiţia este ca vizitatorii să fie vaccinaţi cu dozele necesare împotriva COVID-19 sau să poată prezenta un test negativ PCR nu mai vechi de trei zile, a declarat adjunctul ministrului cipriot pentru turism, Savvas Perdios, citat de Agerpres. Vaccinarea cu serul rusesc Sputnik V va fi tratată în mod egal cu inocularea cu alte vaccinuri, a spus Perdios.

Aceste reguli se vor aplica tuturor statelor din zona Schengen, precum şi vizitatorilor din SUA, Regatul Unit, Israel, Egipt, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Canada, Elveţia, Australia şi Noua Zeelandă, informează postul de radio de stat RIK. Turismul este pentru Cipru cel mai important sector economic, notează dpa.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri