Din 20 iunie devine activă aplicația EMPRETEC. E un program integrat de pregătire

Începând cu 20 iunie ora 10.00 va fi activă aplicația de înscriere online în cadrul Programului UNCTAD/EMPRETEC România.

EMPRETEC este un program integrat de pregătire, care oferă întreprinzătorilor instruire și asistență tehnică, precum și un cadru instituțional pentru dezvoltarea capacităților antreprenoriale și creșterea competitivității pe piața locală.
Grupul țintă al Programului include: antreprenori existenți sau potențiali, top manageri, specialiști din organizații publice sau private.

Programul îşi propune, printre altele, dezvoltarea competenţelor personale antreprenoriale şi a capacităţii manageriale; dezvoltarea metodelor moderne de afaceri; dezvoltarea capacităţii firmelor de a elabora şi implementa strategii de afaceri competitive; dezvoltarea contactelor şi reţelelor de afaceri.

Programul constă în organizarea a 4 workshop-uri de pregătire antreprenorială UNCTAD/ EMPRETEC, produsul de bază oferit participanților la Program, fiind atelierul de lucru pentru dezvoltarea competențelor personale antreprenoriale, dezvoltat de Universitatea Harvard împreună cu Management Systems International și McBeer & Co, care se va desfășura pe parcursul a 9 zile calendaristice.

Workshopurile vor fi organizate de OTIMMC: OTIMMC: Constanţa (30 iunie – 8 iulie), Iaşi (7-15 iulie), Craiova (11-19 septembrie) şi Cluj-Napoca (20 – 28 octombrie). Bugetul: 504.000 lei, împărţită în mod egal celor 4 OTIMMC organizatoare. Înscrierea în Program se face on-line accesând siteul www.aippimm.ro

Distribuie informația
Alte știri