Din 9 mai, persoanele vaccinate își pot ridica tichetele valorice de la Primăria Oradea, în zilele de luni și miercuri

Persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cu schema completă, își pot ridica tichetele de masă pe suport hârtie în valoare totală de 100 lei, începând din 9 mai, de la sediul Primăriei Oradea, Sala Ghișeelor (Piramidă). Acestea pot fi ridicate exclusiv în zilele de luni și miercuri, în intervalul orar 08:00 – 18:00, ghișeul dedicat fiind semnalizat corespunzător.

Pentru a putea intra în posesia acestora, persoanele îndreptățite trebuie să prezinte la ghișeu, actul de identitate și adeverința de vaccinare, din care să reiasă data și centrul de vaccinare unde s-a efectuat vaccinarea. Prezentarea acestor acte este obligatorie!

Reamintim că, potrivit OUG nr. 44 din 14 aprilie 2022 privind stabilirea unor măsuri în cadrul sistemului de sănătate, precum și pentru interpretarea, modificarea și completarea unor acte normative, începând cu data de 1 mai 2022, toate centrele de vaccinare care au fost organizate de către autoritățile publice locale, în alte locații decât cele din cadrul unităților sanitare publice cu paturi, inclusiv Centrul de vaccinare de tip modular, amplasat în Piața Emanuil Gojdu, vizavi de Catedrala Ortodoxă, și-au încetat activitatea.

Precizăm faptul că, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1863/2021, art. 5, alineatul (1), tichetele de masă se acordă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare, după data de 03.09.2021, data intrării în vigoare a actului normativ menționat anterior.

Schema completă de vaccinare cu vaccinurile împotriva SARS-CoV-2 autorizate în România este:

–          vaccin Comirnaty – PFIZER BioNTech – 2 doze

–          vaccin Spikevax – MODERNA – 2 doze

–          vaccin Vaxzevria – ASTRAZENECA/OXFORD – 2 doze

–          vaccin Johnson & Johnson – JANSSEN/JOHNSON & JOHNSON – 1 doză

Primăria Municipiului Oradea va asigura exclusiv distribuirea tichetelor în cazul persoanelor care s-au vaccinat la următoarele centre:

–          Centrul de vaccinare de tip modular din Piața Emanuil Gojdu

–          Centrul de vaccinare de la parter clădire internat Colegiul Tehnic ‘”Traian Vuia”

–          Centrul de vaccinare din incinta Orășelului Copiilor

–          Centrul de vaccinare din incinta Auchan

–          Centrul de vaccinare din incinta Era Shopping Park.

Persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schema completă pot ridica tichetele de masă în termen de 6 luni de la completarea schemei primare de vaccinare.În caz de neutilizare, acestea vor fi redistribuite de către Direcția de Sănătate Publică Bihor, în funcție de necesități, între centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de specialitate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri