Din regatul parfumului și culorilor: mușcatele, petuniile, margaretele africane și multe alte flori, pot ajunge direct la tine acasă! FOTO

Despre florile din serele de la Homorog am mai scris și e o bucurie pentru noi să constatăm că de la sezon la sezon ne încânta tot mai mult. Evident motivul e unul extrem de simplu. Florile sunt îngrijite cu multă pasiune și migală, tot pe acorduri muzicale.

Artizanul acestui „mini regat al culorii și parfumului” este un tânăr horticultor bihorean. Călin Ioan Chișe a clădit o afacere de familie de care poate fi mândru, cu multă muncă, perseverență dar mai ales drag de flori.

Pe toată durata anului el cultivă diverse soiuri de flori în ghiveci ce pot fi ulterior plantate, pentru a înfrumuseța orice loc. Multe dintre ele vor ajunge pe terasele sau în grădinile celor care le îndrăgesc.

Călin Ioan Chișe livrează florile gratuit în Oradea și în localitățile limitrofe, la comenzi de minim 150 de lei. De asemenea, cei care doresc le pot cumpăra din Piața Cetate din urbea de pe Crișul Repede, sau direct din serele de la Homorog.

Prețuri orientative:
Mușcate drepte și semicurgătoare, diverse culori: 8 lei/ghiveci
Petunii curgătoare diverse culori: 20 lei/ghiveci
Flori de miere curgătoare: 20 lei?ghiveci
Begonii, diverse culori: 2 lei/ghiveci
Crăițe: 2 lei/ghiveci
Margarete africane, diverse culori: 8 lei/ ghiveci
Gura leului: 3 lei/ghiveci

Comenzile telefonice se fac la numărul 0756102572.

Advertorial

Distribuie informația
Alte știri