Dintre toate argumentele turistice ale judetului, autoritatile au ales sa promoveze Bihorul cu produse cosmetice fabricate in Buzau, o trotineta si o piatra

Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune, Agenția de Management al Destinației Bihor și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bihor au participat in acest an cu un stand comun la Targul National de Turism , desfasurat la sfarsitul lunii februarie, in Capitala. Prin urmare, judetul Bihor a fost promovat pe 3 mari direcții: Oradea, Băile Felix și munții Apuseni. Instrumentele folosite sunt, insa, cel putin nefericit alese. Ceea ce autoritatile prezinta ca „modalitati inedite de transpunere a elementelor locale in cadrul standului” reprezinta mai degraba promovarea unor branduri complet straine de specificul local. De exemplu, statiunea Baile Felix a prezentat oferta, exemplificand cu produse cosmetice și creme de înfrumusețare fabricate in judetul…Buzau.

Vizitatorii au fost „ademeniti” in Oradea cu fragmente din zidul cetății din secolul XIV, iar oferta de vară a Munților Apuseni a fost exemplificată de o trotinetă de munte.

Primul Târg de Turism al României din acest an a avut 300 de expozanti si peste 25.000 de persoane.
Pe la standul judetului Bihor au trecut 3 mii de persoane

La stand, vizitatorilor, li s-au oferit materiale cu informații despre oferta Oradea Băile Felix, prezentată prin broșura Capitala Art Nouveau& a Băilor Termale și despre destinații turistice din Bihor, cunoscute pentru turiștii activi dornici să experimenteze noi activități outdoor. Prin prezentarea activitățile outdoor și indoor, materialele distribuite au prezentat informații despre Platoul Carstic Padiș, Munții Pădurea Craiului, Stâna de Vale sau satul de vacanță Vârtop și nu în ultimul rând Oradea.
Broșura “Bihor, Experiențe de poveste” a fost prezentă şi de această dată iar ca și noutate la această ediție a târgurilor de turism a fost distribuită o hartă cu traseele turistice montane și un pliant cu peșterile amenajate din județul Bihor. Acestea au fost completate prin edițiile revizuite alte ghidului turistic și a hărții cu obiectivele turistice din județul Bihor dar și de broșuri specifice anumitor zone sau activități.

Distribuie informația
Alte știri