Direcția de Asistență Socială Oradea anunță finalizarea listelor cu copiii admiși în creșele din municipiu/ Ce variantă există pentru cei rămași ”în așteptare”?

Având în vedere numărul mare de solicitări pentru creșă depuse și în acest an, precum și numărul copiilor care au rămas pe listele de așteptare, municipalitatea a renegociat contractul de locațiune pentru încă un an, a spațiului situat pe str. Bumbacului nr.24, bl. AN 28-30, în acest sens adoptându-se ieri, Hotărârea Consiliului Local nr.622/28.07.2022.

Astfel, informăm părinții ai căror copii au rămas ÎN AȘTEPTARE, în urma sesiunii de depunere a dosarelor, care a avut loc în luna iunie 2022, că au posibilitatea până la data de 05.08.2022 să opteze pentru admiterea la această creșă, în limita locurilor disponibile, prin depunerea unei cereri la sediul instituției, str. Primăriei nr.42, Serviciul Relații cu Publicul și Evaluare Inițială, sau pe e-mail la adresa contact@daso-oradea.ro.

Facem precizarea că la creșa mai sus menționată, sunt 60 de locuri disponibile.
 
În cazul în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul locurilor disponibile din creșă, admiterea se va realiza în ordinea descrescătoare punctajului obținut inițial. 

”Doresc să mulțumesc proprietarului spațiului de pe str. Bumbacului, cu care am căzut de acord pentru prelungirea cu încă un an a contractului de locațiune, astfel municipalitatea nu a mai pierdut o creșă atât de necesară în zona Nufărul. Preocuparea noastră rămâne continuă vizavi de cererile care sunt momentan în așteptare și mulțumim părinților pentru înțelegere și răbdare”, a precizat d-na viceprimar Arina Moș.

Distribuie informația
Alte știri