Directorul Asociaţiei Române de Implantologie Orală, răpus de coronavirus! Avea doar 49 de ani

Foto: antena3.ro

”Lumea medicală constănțeană este în doliu,, după ce medicul stomatolog Taner Chemal a murit. Doctorul era specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală. Taner Chemal era născut în 1971, iar în anul 2015 își luase doctoratul în implantologie. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul apărut în presa constănțeană. 

Taner Chemal suferea de obezitate şi de afecţiuni cardiace, având stenturi montate la inimă de mai mult timp şi trecând printr-o operaţie de micşorare de stomac în urmă cu câţiva ani. Dr. Taner era directorul Asociaţiei Române de Implantologie Orală, scrie Adevărul. 

Familia medicului este, de asemenea, infectată cu coronavirus. Colegii acestuia de la clinica de stomatologie unde lucra s-au testat din proprie inițiativă după ce medicul a aflat că este infectat. Din fericire, testele tuturor cadrelor medicale care au avut contact direct cu el au ieșit negative, scrie focuspress.ro.

Printre pacienţii soţilor Taner s-au numărat şi soţii Andreea Esca şi Alexandre Eram, şi ei afectaţi recent de Covid-19. 

Distribuie informația
Alte știri