Dirijorul Răzvan Metea, răpus COVID-19 la doar 43 de ani! „Va cânta doar cu îngerii de acum încolo”

Foto: ziuadecluj.ro

Lumea artistică este în doliu după ce dirijorul Răzvan Metea a pierdut lupta cu viața. A murit la vârsta de numai 43 de ani după ce ajunsese la spital, diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

Dirijorul orchestrei simfonice „Bigg Dimm a’Band” a ajuns la o unitate medicală în urmă cu câteva săptămâni când a început să prezinte primele simptome specifice virusului din China. Artistul a stat internat la Terapie Intensivă, în comă.

Potrivit stiridecluj.ro, doctorii au mai transmis că la un moment Răzvan Metea dădea semne de însănătoșire și chiar ieșise din comă. Din păcate au apărut complicații, care au dus la moartea neașteptată a dirijorului de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

„Te vor plânge colegii, prietenii, profesorii, cunoștințele, studenții și toată lumea care te-a cunoscut și care a rămas marcată de zâmbetul tău și de bucuria care se citea pe fața ta în permanență. Suntem alături de cele două fete ale tale, dar și de părinții care trec prin aceste clipe cumplite pricinuite de trecerea ta la o lume în care de acum încolo vei cânta doar cu îngerii”, au scris pe facebook colegii de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

Răzvan Metea s-a născut pe 18 ianuarie 1978 la Oradea și tot in urbea de pe Crișul Repede va fi condus pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la capela Steiberger, sâmbătă, 24 aprilie ora 14.

„Cei care doriți să ne fiți alături, vă rugăm să nu aduceți coroane. La capela va exista o cutie de donații, iar toți banii strânși vor fi redirectionați pentru asigurarea unei burse, numită “RĂZVAN METEA” unui student meritoriu, fără posibilități materiale de la Academia de muzica din Cluj-Napoca”, a anunțat mama artistului Adriana Metea, potrivit bihon.ro.

Distribuie informația
Alte știri