Discoteca anilor ’70-’80, în aer liber, cu intrare gratuită, în parcul Muzeului Țării Crișurilor

Sâmbătă, 13 iulie, de la ora 20.00, în parcul Muzeul Țării Crișurilor (str. Armatei Române nr. 1/A), va avea loc conferința „Discoteca anilor ’70-’80”.

Evenimentul se va desfășura în cadrul Tipografiei de idei | #hailamuzeu, ediția a II-a, și va fi susținută de dr. Cristina Pușcaș, muzeograf, care este curatorul expoziției permanente cu același nume din cadrul Secției Muzeul Orașului Oradea. Sunt invitați atât orădenii care doresc să retrăiască atmosfera anilor respectivi, cât și tineri din generația actuală. Conferința va fi urmată de o discotecă cu muzică pe aceeași temă, a cărei atmosferă va fi animată de Varga Ștefan, DJ la discoteca ARLUS din Oradea în perioada respectivă.

„Această discotecă vine în întâmpinarea sutelor de orădeni care s-au bucurat în anii precedenţi de cele două seri de dans şi muzică organizate în secţia Muzeului Oraşului Oradea şi care au avut mare succes. Acum am gândit ca această seară de dans să fie mult mai ofertantă, pentru un public mult mai numeros, beneficiind de anotimp, în aer liber. Voi vorbi despre ce a însemnat viaţa de zi cu zi a tinerilor orădeni în acei ani. Într-o atmosferă cenuşie, într-o societate cu multe alte restricţii în perioada comunistă, tinerii îşi găseau această oază de libertate, ascultând muzică de calitate şi dansând”, a transmis, dr. Cristina Puşcaş.

Participanţii sunt invitaţi să poarte o vestimentaţie specifică acelei perioade pentru a intra în atmosfera anilor ’70-’80.

Intrarea este liberă. Pentru a intra în atmosfera anilor ’70-’80, doritorii sunt încurajați să abordeze o vestimentație în ton cu acele vremuri.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri