Dispeceratul Național Salvamont: O tânără a murit, dar alte 15 persoane au fost salvate. Un apel, primit în Bihor

Foto: facebook/ salvamont romania

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 16 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor. Cele mai multe, respectiv 3 au fost de la Salvamont Gorj Salvamont Satu-Mare și Salvamont Suceava.

1 apel s-a primit de la Salvamont Bihor.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 15 persoane. Dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. Într-un caz s-a incercat extragerea victimei, o tânără atacată de urs pe traseul Jepii Mici, în apropiere de Valea Spumoasă, cu elicopterul. Datorită zonei înguste și impădurite, această incercare a fost anulată și s-a continuat cu coborârea terestră a victimei și predarea Serviciului IML.

S-au primit de asemenea, și 16 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri