Disperare în familiile a patru studente care și-au pierdut viața într-un tragic accident

Disperare în familiile celor patru studente moarte în tragedia de la Jibou! După ce Curtea de Apel Cluj a întors la parchet dosarul, aceștia caută martori ai accidentului. Mădălina Dascăl, avocata familiilor îndurerate, a lansat un apel public pentru a găsi martori care să furnizeze informații despre funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivel cu calea ferată din locul tragediei.

În data de 17 mai 2018, pe centura ocolitoare a orașului Jibou, județul Sălaj, a avut loc un accident rutier, accident în care și-au pierdut viața 4 studente, autoturismul în care se aflau fiind lovit de tren. Tragedia în care au decedat cele 4 tinere a șocat o țară întreagă și a lăsat în doliu familiile îndurerate care nici până în ziua de astăzi nu și-au găsit liniștea.

Fetele erau prietene și vecine, pentru că toate erau din Maramureș, dar erau studente la universități diferite. Una dintre victime, Madalina Parja, din satul Sat-Șugatag, studia agronomia la Universitatea din Oradea. Mădălina, Sara, Claudia și Maria nu au avut nici o șansă după ce mașina a fost lovită de tren și au murit pe loc.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri