“Distruge zidul indiferenţei! Traficul de persoane poate fi prevenit!”

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane implementează, în perioada februarie-septembrie 2019, campania de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării sexuale “Distruge zidul indiferenţei! Traficul de persoane poate fi prevenit.”

Campania vizează prevenirea traficului de fiinţe umane în scopul exploatării sexuale, prin creşterea gradului de informare a persoanelor vulnerabile faţă de acest fenomen. În egală măsură, mesajul campaniei urmăreşte conştientizarea consumatorilor de servicii sexuale asupra importanţei reducerii cererii pentru aceste servicii, din perspectiva celor mai actuale studii şi rapoarte privind cauzele fenomenului traficul de persoane.

Imaginea campaniei este cântăreaţa Ada Alexandra Moldovan (ADDA), care a moderat atât filmul documentar, cât şi spotul campaniei.

Campania de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării sexuale “Distruge zidul indiferenţei! Traficul de persoane poate fi prevenit.” presupune o abordare complexă, întrucât vor fi derulate, la nivel naţional, acţiuni preventive focusate deopotrivă pe cerere şi ofertă.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri