DNA continua audierile sefilor din Politie, Liviu Popa si Remus Indrei. UPDATE VIDEO: Ce spun avocatii

UPDATE  11.00 :  Gavrila Ghila si Ioan Oltean sunt audiati la DNA Oradea. click aici pentru detalii.

UPDATE VIDEO 9.48:  Declaratiile avocatului Razvan Doseanu:


S-au adus la cunostinta acuzatiile. In esenta este vorba despre infractiuni de luare de mita de o diversitate mare, incepand de la ferestre si mobilier pentru un sediu de Politie, saparea unui gard de 25 de metri, mese achitate, in cuantum de 100-150 de lei, 10 brazi de Craciun, 2 cozonaci si doua kilograme de placinte…In cursul zilei de azi, maine si poimaine, urmeaza ca suspectii sa formuleze declaratii in masura in care vor dori acest lucru„, a spus avocatul Razvan Doseanu.


Chestorul Liviu Popa, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, şi şeful Poliţiei Municipiului Beiuş, comisarul şef Remus Indrei, dau miercuri, declaratii la DNA Oradea.  Pentru chestorul Liviu Popa nu se cunosc deocamdată acuzaţiile care i se aduc şi nici calitatea pe care o are în dosar.

În schimb, comisarul şef Remus Indrei este bănuit că ar fi protejat activitatea infracţională a mai multor oameni de afaceri din zona Beiuşului. El are calitatea de suspect în dosarul instrumentat de procurorii DNA Oradea.

stire in curs de actualizare…

popa-dna-21-sept

foto: vocea.biz

Distribuie informația
Alte știri