„Do you speak future?!”: Workshop despre sustenabilitate la Facultatea de Litere

Departamentul de Limba și Literatura Engleză al Facultății de Litere organizează un atelier dedicat sustenabilității. „Do you speak future?!” va avea loc vineri – 31 mai 2024, ora 14:00 în sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea.

Evenimentul „Do you speak future?! Vocabularry of sustainability”, îl are ca invitat special pe Ciprian Șipoș, Zero Waste Creative Thinker, Strategist și Green Interior Designer. Moderatorul workshop-ului a studiat designul bazat pe economie circulară la Barcelona și colaborează cu instituții de învățământ publice și private în diverse proiecte pe tema noilor structuri sustenabile, creative și educaționale.

„În cadrul evenimentului, pe parcursul a trei ore interactive, ne vom juca cu  idei legate de sustenabilitate, gândirea circulară și vocabularul sustenabilității. Vom discuta despre educația climatică, joburile viitorului și, mai ales, puterea limbajului în a face posibilă schimbarea. Un limbaj de prevenție, o structură creativă vitală, toate sub Zero Waste Creative Language!”, spune lect. univ. dr. Mădălina Pantea, de la Facultatea de Litere a Universității din Oradea.

Cei dornici să participe se pot înscrie accesând acest link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScp-yf7Pl8ey_fTCrhb8uGxLLi8ReGX_tadDeYRWSSsB8–NA/viewform?usp=sf_link

Distribuie informația
Alte știri