Doar 4 persoane s-au vaccinat în 2 zile la centrul din vama Borș

Foto: crisana.ro

Patru persoane s-au vaccinat în ultimele două zile la centrul de vaccinare anti-Covid deschis luni, 24 mai, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Borş I, a declarat miercuri, pentru Agerpres, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor, Daniela Rahotă.

Centrul de vaccinare oferă posibilitatea imunizării cu serul Johnson & Johnson, care se administrează o singură dată. Vaccinarea se realizează zilnic între orele 8,00-20,00, fără programare.

Scopul declarat al organizării acestui centru la frontieră este „creşterea accesibilităţii la vaccinare a populaţiei care intră în România pe la frontiera terestră din judeţul Bihor”.

Centrul de vaccinare PTF Borş este situat la 50 de metri de punctul de trecere al frontierei Borş I, pe partea dreaptă – pe direcţia de intrare în România şi funcţionează în containerul pus la dispoziţie de către Centrul Naţional Militar de Comandă prin Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” Timişoara.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri