Doar atât se poate? Cursele externe de pe Aeroportul din Oradea sunt în aer!

În ziua in care Aeroportul din Oradea se lauda pe facebook cu cele două curse spre București cu TAROM și Blue Air, din Satu Mare a decolat primul avion spre Paris, iar din iunie se vor opera zboruri și spre Munchen.

Ce să mai vorbim de vecinii din Cluj-Napoca?! British Airways deschide zbor Cluj – Londra Heathrow din 2 iulie 2021. Zborurile British Airways vor oferi pasagerilor din Cluj, dar și din întreaga regiune deservită, posibilități multiple de conexiune, inclusiv trans-continentale, din principalul său nod de schimb, Aeroportul Heathrow.

Până atunci insă Blue Air opereaza zboruri directe către 13 destinații-cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca. Este vorba de: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart.

De asemenea, WIZZ AIR operează din Cluj zboruri: Paris Beauvais, Lyon (Franța) și Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Bari și Veneția Treviso (Italia).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri