Doar promisiuni de la Aeroport. Blue Air studiaza introducerea de noi curse, insa ele vor aparea doar in orarul de iarna

Conducerea Blue Air a anuntat, miercuri la pranz, intr-o mult asteptata conferinta de presa la care a participat si presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, ca studiaza posibilitatea introducerii unor noi zboruri din Oradea. Acestea vor fi disponibile insa abia de la iarna iar rutele nu sunt decise inca.

Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air a anuntat ca se fac studii de fezabilitate pentru orase din vestul Europei, Marea Britanie si Germania. „Studiem mai multe aeroporturi in aceste zone insa deocamdata nu putem da detalii”, a declarat oficialul companiei. Noile rute,teoretic 3 la numar, vor fi anuntate pana la sfarsitul lunii iunie.

Pasztor Sandor a precizat, in plus, ca exista promisiuni pentru o noua destinatie, in aceasta vara, insa nu a oferit niciun fel de detalii despre firma sau orasul in care se va putea zbura.

Blue Air este cea mai importanta companie aviataica privata din Romania, a pornit in 2013 cu 6 aeronave si a ajuns acum la peste 30 de aeronave. Compania a dezvoltat aria geografica in care opereaza iar acum are 9 baze operationale dintre care 4 in strainatate.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Trebuie mentionat ca de luna viitoare, Ryanair renunta la zborurile de la Oradea spre Londra şi Dusseldorf. Din octombrie, vor disparea si zborurile spre Barcelona, Milano şi Memmingen.
In schimb, oradenii vor putea zbura pe perioada sezonului estival spre Antalya(3 curse/săptămână) și Constanța(2 curse/săptămână).

Distribuie informația
Alte știri