Doar un ofertant pentru serviciile de supervizare necesare construirii spitalului de boli infecțioase din Oradea

Asocierea formată din Initiative Exclusiv Consulting Management – lider de asociere, E.T.S. S.P.A. Engineering and Technical Services – asociat 1 și 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.P.A. – asociat 2 este singurul ofertant care a depus o ofertă pentru obiectivul „Servicii de supervizare, inginerie, managementul implementării, asistență tehnică – dirigenție de șantier, SSM și verificare atestată pentru obiectivul de investiții Construire și dotare corp clădire destinat secțiilor de boli infecțioase și pneumologie” la noul spital de boli infecțioase și pneumologie, care urmează să fie ridicat pe str. Vlădeasa.

Valoarea estimată a achiziției este de 5.749.793,79 lei.

Unitatea spitalicească urmează să fie construită pe un teren de 2,5 hectare și va avea 4 etaje, cu un minimum de 218 paturi pentru spitalizarea continuă a pacienților (ce vor putea fi suplimentate la 295 de paturi, în funcție de necesități). La acestea se adaugă 20 de paturi în regim de spitalizare de zi și 11 paturi pentru terapie intensivă, ajungându-se la un total de minimum 249 de paturi și maximum 326 de paturi.

Valoarea totală a proiectul este de 672.473.919,22 lei (TVA inclus), iar finanțarea nerambursabilă prin PNRR este de 95% din valoarea proiectului.

Distribuie informația
Alte știri