Documentarul „Marea Unire – România la 100 de ani” va fi prezentat și la Oradea

Documentarul „Marea Unire – România la 100 de ani” realizat de Agenția Națională de Presă AGERPRES va fi prezentat săptămâna și la Oradea. Lansarea documentarului are loc marți, 29 mai ora 18.00, la Cinema Palace din cadrul Lotus Center (sala 3), în prezența realizatorilor.

Intrarea la eveniment este liberă, dar se face doar pe bază de rezervare în prealabil, iar cei care doresc să participe la lansarea documentarului pot găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook Agerpres Video și pot solicita confirmare de rezervare la adresa de e-mail: redactiavideo@agerpres.ro.

În perioada următoare, în Cetatea Oradea, în cadrul Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural vor avea loc proiecții cu intrare liberă la filmul „Marea Unire – România la 100 de ani”, programul urmând să fie anunțat ulterior.

Documentarul „Marea Unire – România, la 100 de ani” este o invitaţie la o călătorie emoţionantă şi captivantă, trăită şi nu doar povestită de oameni pentru care România înseamnă şi o colecţie de momente istorice importante în naşterea acestui stat. Practic, AGERPRES a mers pe urmele celor care au înfăptuit Unirea: în Basarabia, Bucovina de Nord şi Transilvania, iar urmaşii celor care au pus umărul la reîntregirea ţării deschid culisele celui mai important moment istoric. Prin vocea celor care povestesc, descoperim că suntem o naţiune fără graniţe. România, la 100 de ani aduce cu sine o istorie care continuă să se scrie.

Documentarul Marea Unire – România, la 100 de ani este realizat de Mihuţ Năstăsache, Marilena Stănescu şi Sergiu Olteanu. Imaginea este semnată de Alfred Schupler, Sergiu Olteanu şi Andrei Cârlan. Reporteri au fost Marilena Stănescu, Mihuţ Năstăsache şi Camelia Moise. Grafica, sunetul şi montajul sunt semnate de Andrei Cârlan, asistent tehnic fiind Alexandru Vintilescu.
Trailerul documentarului poate fi accesat la: https://goo.gl/3V2Xfa.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri