Doi adolescenţi, răniţi după ce au fost loviţi de un autoturism, condus de o tânără din Beiuș în stare de ebrietate, la Oradea

Foto: arhiva

Miercuri, 21 iulie a.c., la ora 21.35, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, o tânără de 20 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre strada Constantin Noica, a efectuat un viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un autoturism, condus din sens opus de un tânăr de 18 ani, din comuna Olcea, județul Bihor.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânăra de 20 de ani, care conducea primul autoturism, prezenta  o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesteia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, o tânără de 18 ani, din Oradea și un tânăr de 17 ani, din comuna Sânmartin, județul Bihor, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului  Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Alte știri