Doi bărbați au fost accidentați pe trecerea de pietoni în Aleșd. Unul e primarul orașului

Duminică seara, pe D.N. 1, în Aleșd, la intersecția cu strada Pârâului, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, nu a acordat prioritate de trecere și l-a accidentat pe primarul orașului, Ioan Todoca. Edilul se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului. Ioan Todoca a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

La interval de cateva minute, tot la Aleșd, o tânără de 24 de ani, din comuna Lugașu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cartier Șoimi, înspre strada Ciocârliei, a accidentat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea, care s-a angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului. Victima a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii rutieri aleșdani continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii ambelor accidente rutier.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri