Doi bărbați din Oradea au fost prinși în flagrant când încercau să vândă droguri într-o parcare

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict doi bărbaţi, în timp ce încercau să vândă 200 de grame de amfetamină şi 200 de pastile de ecstasy. Alte aproape 1.500 de comprimate de ecstasy şi jumătate de kilogram de amfetamină au fost ridicate de poliţişti de la aceştia.

Luni, 22 iunie a.c., într-o parcare din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict doi bărbaţi, de 49 şi 28 de ani, ambii din Oradea, bănuiți de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.

Aceștia au fost prinși în timp ce încercau să valorifice 200 de grame de amfetamină şi 200 de comprimate de ecstasy, droguri de mare risc.

Totodată, în urma efectuării a două percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, 503 grame de amfetamină, 1.430 de pastile de extasy, 22 de pastile parţial rupte, 17 grame fragmente de pastile de extasy, 13 grame de pulbere provenită din pastilele de extasy, un cântar de mare precizie, 6.786 de lei şi 415 euro, care ar proveni din trafic de droguri. Drogurile au fost indisponibilizate în vederea expertizării.

Bărbatul de 49 de ani este bănuit că, în cursul lunii mai a.c., ar fi introdus în ţară respectivele droguri, la întoarcerea din Germania.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare două mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, iar, după audierea lor, procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea va dispune măsuri legale.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Distribuie informația
Alte știri