Doi bărbați din Oradea bănuiți de tâlhărie, reținuți de polițiști și arestați de magistrați

Vineri, 20 decembrie a.c., în jurul orei 19.50, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un tânăr de 24 de ani și un bărbat de 34 de ani, ambii din municipiul Oradea, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată,a transmis omisar sef de politie Alina Farcuta.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe aceștia că, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 19.45, în timp ce se aflau pe strada Argeșului din Oradea, ar fi sustras un modulator FM auto, prin spargerea geamului portierei stânga spate a unui autoturism parcat. În momentul comiterii faptei, cei doi au fost surprinși de un bărbat de 44 de ani, din Oradea, iar pentru a-și asigura scăparea au pulverizat spray iritant lacrimogen asupra autoturismului condus de acesta, provocându-i leziuni la nivelul feței.

Cei doi au fost prinși la scurt timp de la comiterea faptei, de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, care au recuperat de la aceștia bunul sustras.

În urma extinderii cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea i-au reținut pe cei doi orădeni, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Sâmbătă, 21 decembrie a.c., aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi orădeni.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri