Doi bihoreni au ajuns in arest dupa ce, in weekend, au talharit un sofer pe strada Olimpiadei

Sâmbătă, 24 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 32 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor și față de un tânăr de 24 de ani, din comuna bihoreană Tinca, ambii bănuiți de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Aceștia sunt bănuiți de polițiștii orădeni că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 03.00, în timp ce un orădean de 39 de ani se afla într-un autoturism parcat la intersecția străzii Traian Lalescu cu strada Olimpiadei din municipiul Oradea, ar fi pătruns în autoturismul acestuia, l-ar fi agresat și l-ar fi deposedat de un telefon mobil și de un portmoneu din piele, în care acesta avea 50 lei, acte de identitate și carduri bancare. Cei în cauză au fost depistați cu operativitate de polițiștii orădeni, pe B-dul Decebal din municipiul Oradea, iar prejudiciul a fost recuperat parțial.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea i-au prezentat pe cei doi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și tot sâmbătă, 24 noiembrie a.c., procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă a acestora, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a luat față de cele două persoane măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri