Doi câini lăsați să moară, în barajul de la Lugașu de Jos, salvați de pompieri

Sâmbătă, 15 mai a.c., pompierii militari aleșdeni au salvat doi câini lăsați să moară, în barajul de pe raza localității Lugașu de Jos.

În jurul orei 09.20, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor de pompieri pentru salvarea a două animale aflate în pericol, în barajul  Lugașu de Jos.

La locul indicat de apelant s-au deplasat de urgență, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, care au acționat cu foarfeca electrică din dotarea autospecialei de intervenție, pentru salvarea celor doi câini, care erau cu labele în apă, legați cu un lanț gros de un copac, speriați și agresivi în prima fază. 

După ce i-au eliberat, pompierii au predat cei doi patrupezi unui veterinar sosit la fața locului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri