Doi cetăţeni din Tunisia opriţi la frontiera cu Ungaria în zona Borș

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale în zona de competenţă, în ziua de 04 ianuarie, au fost depistaţi doi cetăţeni din Tunisia care intenţionau să treacă ilegal frontiera.

Azi-noapte, în jurul orei 00.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, judeţul Bihor, aflaţi în misiune pe comunicaţia Borş-Santău, au observat un autoturism marca Dacia Logan, care circula în regim taxi, înmatriculat în România. După ce maşina a fost oprită, s-a stabilit că şoferul era un cetăţean român, iar în interiorul mijlocului de transport se aflau, ca pasageri, doi cetăţeni străini, de sex masculin. Întrucât cei doi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost transportaţi la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Tunisia, ambii în vârstă de 25 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.
Aceştia au declarat că se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, intenţionând să treacă ilegal, pe jos, în ţara vecină, pentru a ajunge în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţenii străini şi şoferul român, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri