Doi copilași nesupravegheați au ajuns sub roțile a două mașini. Acum sunt la spital. Unul la Oradea, celălalt la Beiuș

Luni, 14 iunie a.c., în jurul orei 17.00, în localitatea bihoreană Oșorhei, o femeie de 32 de ani, din comuna Copăcel, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 767/E, a acroșat o minoră de 4 ani, din Oșorhei, care, nesupravegheată, a traversat drumul județean în fugă, fără să se asigure, din partea stângă a direcției de deplasare a autorismului.

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spitalul din Oradea.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Luni, 14 iunie a.c., la ora 17.10, în localitatea bihoreană Săud, pe drumul comunal 139, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Ferice înspre Buntești, a acroșat cu partea laterală dreapta a autovehiculului un minor de 4 ani, din municipiul Beiuș, care, nesupravegheat, a pătruns pe partea carosabilă din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoutilitarei.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri