Doi orădeni, depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau sub influența drogurilor

Foto: adevarul.ro

Sâmbătă, 9 iulie a.c., la ora 00.30, pe strada Primăriei din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea rapidă de drog.

Tot sâmbătă, 9 iulie a.c., în jurul orei 00.30, pe drumul comunal din afara localității bihorene Păușa, a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea rapidă de drog. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii bihoreni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Alte știri