Doi orădeni prinși în flagrant în timp ce vindeau cannabis

Joi, 3 februarie a.c., într-o parcare din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict doi bărbați, de 23 și 34 de ani, ambii din Oradea, bănuiți de trafic de droguri de risc.

Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi încercat să comercializeze cannabis.

Pentru probarea activității infracționale a celor în cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Oradea și în județul Bihor.

În urma activităților operative, polițiștii au descoperit 1.100 de grame de cannabis, diverse cântare de înaltă precizie, echipamente destinate înființării culturii de cannabis și cultivării acestuia, respectiv ventilatoare, corpuri de iluminat cu led, corturi, dispozitive de mărunțire a plantelor, tuburi de ventilație și telefoane mobile, toate fiind ridicate în vederea cercetărilor.

Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere.

După audierea celor două persoane, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au dispus reținerea lor, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cursul zilei de astăzi, unul dintre bărbați urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Față de cel de-al doilea bărbat, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activității infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri