Doi oradeni s-au ranit in autobuz dupa o franare de urgenta

COMUNICAT OTL :    Vineri, 3 Iunie 2016, în jurul orei 10.20,  la intersecţia străzii Bârsei cu B-dul Stefan cel Mare, conducătorul auto al autobuzului care circula pe linia 11 dinspre Episcopia către Gara Centrală a fost nevoit să frâneze de urgenţă pentru a evita coliziunea cu un autoturism care a intrat în intersecţie fără să se asigure.

Pentru că doi călători, o femeie şi un bărbat, au căzut în interiorul autobuzului, a fost solicitată intervenţia unui echipaj al ambulanţei la numărul unic de urgenţă. Autoturismul care a provocat incidentul a fost identificat de poliţişti.

Revenim astfel cu rugămintea adresată călătorilor, aceea de a ţine cont de avertizările afişate în saloanele mijloacelor de transport în comun, atât sub forma pictogramelor, cât şi textual, privind obligativitatea de a se sprijini de bare astfel încât, în cazul unei frânări de urgenţă, să evite riscul unor accidentări.

Ceilalţi participanţi la trafic sunt din nou rugaţi să ia în considerare faptul că în cazul mijloacelor de transport în comun, datorită gabaritului şi a inerţiei, frânarea de urgenţă poate cauza accidente cu consecinţe grave sau mai puţin grave călătorilor aflaţi în interiorul acestora.

Distribuie informația
Alte știri