Doi români au murit înecați pe o plajă din Spania. Fiul unuia dintre ei este în comă la spital

Foto: diarimes.com

Zi neagră, ieri, pe o plajă catalană. Trei români, memebri ai aceleiași familii, s-au înecat joi după-amiază pe plaja Capellans din Salou, Tarragona. Potrivit diarimes.com, victimele sunt doi bărbați, cu vârste de 60 și 46 de ani, și un adolescent de 15 ani, fiul unui dintre ei.

Rafalele violente i-au determinat pe salvamarii plajei Capellans să schimbe steagul din galben, care atenționa că înotul trebuie făcut cu prudență, în roșu, care interzicea complet înotul. 


Salvamarii au apelat imediat numărul de urgență 112, apoi au intrat în apă și i-au scos pe cei trei români, care erau inconștienți. Au început manvrele de resuscitare, continuate, ulterior, de personalul medical ajuns la fața locului. Din păcate, cei doi bărbați nu au mai putut fi salvați. Doar fiul românului de 46 de ani a fost readus la viață, fiind transportat în stare critică la spitalul Joan XXIII.


Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Potrivit presei locale, 19 oameni au murit înecați pe plajele catalane, în această vară.

Distribuie informația
Alte știri